GUESS WHAT?


Plats: Enligt överenskommelse

Miljö: Beroende pÄ uppdrag


Syfte: PÄvisa det faktum att vi vÀrderar efter det vi ser och att det inte alltid Àr sÄ lÀtt, som i denna plÄtning! HÀr gÀller det att klura ut yrket.


Beskrivning: En session bilder dĂ€r modellen poserar likadant ungefĂ€r pĂ„ tvĂ„ olika bilder. PĂ„ den ena bilden har du din "arbetsklĂ€dsel" samt kanske nĂ„got som hör till ditt yrke, en vĂ€ska, verktyg eller liknande. PĂ„ den andra bilden Ă€r du naken. Jag tĂ€nker mig att samtliga bilder hamnar i en fotobok dĂ€r betraktaren pĂ„ nĂ„got sĂ€tt fĂ„r gissa vem som Ă€r vem genom att bara se nakenbilden och kanske bara veta vilka yrkestitlar som finns med i boken. Sist kommer sĂ„klart facit. Jag kommer gĂ€rna i kontakt med kvinnor och mĂ€n frĂ„n olika kulturer, kraftiga, smala, fattiga, rika, vana och ovana modeller
 Alla Ă€r vĂ€lkomna att höra av sig!


Krav: LÀttarbetad, fördomsfri, innehÄller nakenscener.


Inspirationsbild: SvÄrt att hitta det jag menar men tÀnk pÄ detta koncept men mer tydligt klÀdval för yrkestiteln, tex. brandman, polis, chaufför, vakt, servitris, lÀrare, mfl....SjÀlvklart skriver jag alltid kontrakt sÄ DU kan pÄverka vad som sker med bilden/bilderna.