GUESS WHAT?


Plats: Enligt överenskommelse

Miljö: Beroende på uppdrag


Syfte: Påvisa det faktum att vi värderar efter det vi ser och att det inte alltid är så lätt, som i denna plåtning! Här gäller det att klura ut yrket.


Beskrivning: En session bilder där modellen poserar likadant ungefär på två olika bilder. På den ena bilden har du din "arbetsklädsel" samt kanske något som hör till ditt yrke, en väska, verktyg eller liknande. På den andra bilden är du naken. Jag tänker mig att samtliga bilder hamnar i en fotobok där betraktaren på något sätt får gissa vem som är vem genom att bara se nakenbilden och kanske bara veta vilka yrkestitlar som finns med i boken. Sist kommer såklart facit. Jag kommer gärna i kontakt med kvinnor och män från olika kulturer, kraftiga, smala, fattiga, rika, vana och ovana modeller… Alla är välkomna att höra av sig!


Krav: Lättarbetad, fördomsfri, innehåller nakenscener.


Inspirationsbild: Svårt att hitta det jag menar men tänk på detta koncept men mer tydligt klädval för yrkestiteln, tex. brandman, polis, chaufför, vakt, servitris, lärare, mfl....Självklart skriver jag alltid kontrakt så DU kan påverka vad som sker med bilden/bilderna.