FOTOIDEÈR


Syftet med samtliga fotosessioner pĂ„ denna sida Ă€r att visa mĂ„ngfalden i sĂ„vĂ€l kroppsformer och Ă„lder som kulturell bakgrund, sexuell lĂ€ggning och kön. MĂ€n som kvinnor och allt dĂ€r emellan Ă€r vĂ€lkomna att kontakta mig för en eventuell medverkan. Som jag redan nĂ€mnt sĂ„ frĂ€mjar jag amatörer och nybörjare. FrĂ€mst de 100% naturliga (dvs. utan skönhetsingrepp). Är DU intresserad att medverka sĂ„ kontakta mig sĂ„ diskuterar vi saken!

Klicka pÄ sessionens namn för att lÀsa mer.FOTOSESSIONER


HÀr samlar jag idéer dÀr inte nakenhet Àr i fokus, dock kan "lÀttklÀtt" förekomma. Har du en egen idé eller nÄgon rolig tanke du vill diskutera eller göra till verklighet sÄ kontakta mig sÄ diskuterar vi saken. Vissa idéer innehÄller mer kreativa redigeringar men enbart i konstsyfte och inte för att Àndra kroppar osv.HĂ€r jobbar vi med en bildidĂ© dĂ„ modellen "Splittras" digitalt. Du bör kunna leva dig in i rollen och posera med bĂ„de kropp och ansiktsuttryck.  


NY!

Hösten Àr en av mina favoritÄrstider. Du som modell poserar i vackra miljöer med lÄg, varm sol och spÀnnande fÀrger och miljöer i höstskrud.

NY!

Vi leker med en eller flera speglar för att fÄ till spÀnnande bilder dÀr man inte alltid ser modellen direkt utan via reflektioner. Kom med kreativa idéer du ocksÄ.


NY!

Studiosession dĂ€r du tar med dina favoritunderklĂ€der. Vi testar olika poser och ljus för att skapa fina bilder som du kĂ€nner dig bekvĂ€m med.  NY!FINEARTNUDE


HÀr Àr sessioner med mer vakra stillsamma bilder i fina miljöer med olika modeller.Klicka pÄ rubriken för att ladda hem en utförlig beskrivning!

SJÄLVKLART ÄR DU ÖVER 18 ÅR OCH BEKVÄM I ATT POSERA NAKEN!  
STONES & WALLS

Vackra, mjuka bilder i en hÄrd miljö.


Sammanslagning av tvÄ idéer. En hyllning till det naturliga! Inga ingrepp, inget silikon. Vackra mÀnniskokroppar i vacker natur. Amatörer och oerfarna modeller frÀmjas!

Vi letar upp alla spÀnnande landskap som en mÀnniskokropp besitter och visar mÄngfalden av kroppar och dess skönhet.

En hyllning till mÄngfalden av kvinnokroppar i en miljö som DU vÀljer, som kan representera just DIG! Amatörer och oerfarna modeller frÀmjas!

EN fÀrggrann och kladdig session med mÀnniskokroppen och droppande fÀrg i fokus. Snygga och glada bilder.
KREATIVA BILDER FINEARTNUDE


HÀr finns sessioner som bestÄr av arrangerade bilder med rekvisita och redigering. Sessionerna kan vara av bÄde naken karraktÀr och pÄklÀdd.

Klicka pÄ rubriken för att ladda hem en utförlig beskrivning!


Är en hĂ€ftig session för dig med humor och mod. InnehĂ„ller miniatyrer och kroppsdelar.


EN viktig session som Àr ett s.k. realistiskt bildmontage. Nu mÄste vi hela vÀrlden.

En makaber session med vackert syfte och hÀftig redigering.

En mystisk, konstnÀrlig insnÀrjd session i skogsmiljö.