LADDA HEM

Här kan du hitta utvalda bilder och min egen fotoskola för gratis nedladdning.
Mattias FOTOSKOLA


Nu kan du ladda ner min Fotoskola. En skrift på 64 sidor i A4-format fullspäckad med teori och bilder. Den innehåler nyttig information för dig som är nybörjare inom foto eller för dig som har fotat ett tag och vill utveckla dig ännu mer.

Förutom teori finns det förslag på praktiska övningar blandat med mina egna bilder och en förklarande text hur jag tänkte vid fototillfället. Det finns även konkreta förslag på enklare bildbehandlingar samt mallar för kontrakt vid medgivande av publicering och mycket, mycket mer.


Det smidiga PDF-formatet gör att du kan ha Fotoskolan tillgänglig i såväl dator, som surfplatta och telefon och alltid ha den beredd.

skänk ett bidrag


MÅNADENS BILD

Varje månad kan du ladda hem en av mina bilder i högupplöst JPG-format, helt gratis. Använd som skrivbordsunderlägg eller hur du vill men kom ihåg att jag har den fulla rättigheten till bilden och att bilden inte får manipuleras eller användas felaktigt enligt upphovsrättslagen. Vill du dela med dig av bilden på något vis ska alltid mitt namn och hemsida finnas i anslutning till bilden.


Vid samtliga nedladdningar/beställningar gäller upphovsrättslagen, dvs att jag som fotograf äger rätten till mina bilder.

Inga som helst ingrepp och vidareförsäljning är tillåten utan tillstånd.


paragraf 53: Den som gör intrång i verket döms om det sker av grov oaktsamhet

till böter eller fängelse i högst tv år.